Тернопільські правоохоронці привітали дітей зі святом

Із привітаннями до дня Святого Миколая завітали правоохоронці до підшефних Тернопільського обласного дитячого комунального будинку для дітей шкільного типу. Вже багато років керівництво Головного управління Національної поліції в області піклується про дітей цього навчального закладу й радує їх своєю увагою. Не став винятком і цей передсвятковий день.

З очікуваним подарунком  - кінопроектром до учнів навчального закладу прийшли заступник начальника ГУНП в області  Руслан Балик та працівники управління кадрового забезпечення. Гостей в погонах радо зустрічали усі 17 вихованців дитбудинку. До такої очікуваної та приємної зустрічі з правоохоронцями вони готувалися заздалегідь.

Хлопчики та дівчатка поділилися з гостями передноворічним настроєм та влаштували святковий концерт.  Діти співали пісні про Миколая-Чудотворця, танцювали та розповідали вірші. Гості аплодували та щиро дякували за подарований концерт.

- Нехай Святий Миколай оберігає вас, дарує здоров'я, щастя, радість та надію. Хай  віра в добро і чудеса супроводжує вас скрізь протягом усього життя, а ми в свою чергу старатимемось виконати ваші побажання,- привітав дітей Руслан Балик.

Виконуюча обов’язки керівника закладу Галина Гриньків від імені усіх працівників та учнів інтернату висловила подяку шефам-правоохоронцям за такі необхідні  подарунки й щиру увагу до потреб вихованців закладу.
Джерело: www.mvs.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео