У Кременці неповнолітній водій збив жінку

Із переломом обох кісток правої гомілки, забоєм ліктьового суглобу та передпліччя 17 грудня до Кременецької райлікарні бригада швидкої допомоги доставила мешканку села Білокриниця.

Травми жінка отримала в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що її на нерегульованому пішохідному переході в райцентрі збив неповнолітній мотоцикліст. Потерпілу госпіталізували в травматологічне відділення, у водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одне повідомлення від чергового лікаря про аварію надійшло в Підволочиський відділ поліції. Медик заявив, що до них із забоєм поперекового відділу хребта звернувся житель села Скорики.

Потерпілий повідомив, що ще 16 грудня, керуючи автомобілем “Тойота-Ландкрузер”, поблизу села Скорики не впорався з керуванням. Автівка різко з’їхала у кювет і в результаті він отримав травми.

Обидві аварії внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Джерело: dosie102.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео