Відома тернопільська волонтерка подякувала за допомогу

Нещодавно Тернопіль облетіла звістка про те, що відома волонтерка, засновниця Всеукраїнського Центру пошуку полонених при Тернопільські ОДА Алла Борисенко (Чонгар) потрапила в автокатастрофу. На щастя, зараз її життю нічого не загрожує, а в її лікарняній палаті щодня безліч відвідувачів.

Про це Алла сама написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» - волонтерка вперше вийшла на зв’язок через соцмережі і подякувала усім, хто відгукнувся на заклик про допомогу.

«Кожного дня дуже багато відвідувачів."Схід і Захід", самооборона Козови, автомайдан Сергій Чайківський, Автомайдан Кременця, Петро Васько, Руслан Савончак... Неймовірна кількість бійців.... 80бр, 90 бат, 131,128, 56 розвідрота, 95бр, 122бр, 93бр,"Айдар", 17 танкова... Багато іде батьків, дружин... Така ж кількість дзвінків....Я дякую всім за допомогу... З часом напишу більше... Дякую всім за вашу турботу!!!», - пише Алла Борисенко.

Від друзів благодійниці стало відомо й про обставини, за яких трапилося ДТП. Водій автомобіля, в якому до Тернополя їхала Алла, не впорався із керуванням через погані погодні умови та злетів у кювет. Відома волонтерка постраждала найбільше – жінку госпіталізували до університетської лікарні у Тернополі із травмами середньої важкості. Наразі її стан стабілізувався і відважна шукачка полонених, загиблих і безвісти зниклих йде на поправку.

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео