Весілля без маршу Мендельсона: розписали засуджену та її обранця

Грати не перепона для кохання. Підтвердженням цьому факту стала подія, яка відбулась у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63). Про неї повідомив відділ соціально-виховної та психологічної роботи Збаразької виправної колонії.

Цього року в установі вперше відбулось укладання шлюбу однієї пари (засудженої Г., та громадянина Р., жителя одного із сіл Тернопільщини). Для молодих не звучав марш Мендельсона, не було вишитого рушника, шампанського, але цей день для наречених був особливий.

Реєстрацію шлюбу здійснила державний реєстратор, секретар селищної ради Марія Чудакевич. Вона вручила молодятам свідоцтво про реєстрацію шлюбу і теплими словами привітала новостворену сім`ю, побажавши міцного кохання на все життя.

Від керівництва установи молодих привітала заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Людмила Леськів. «Ви просто молодці, адже, незважаючи на життєві труднощі та негаразди, знайшли в собі сили створити сім’ю», – сказала вона.

Джерело: lypa.com.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео