Аварійні «жнива» за вихідні на Тернопільщині

Чотири аварії трапилося минулими вихідними на автошляхах Тернопільської області. У них травми отримало четверо пасажирів.

Про дорожньо-транспортну пригоду в місті Хоростків у Гусятинське відділення поліції повідомив диспетчер пожежно-рятувальної частини.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що в аварії зіткнулися автомобілі “ВАЗ 21099″ та “Фольксваген Таурег”.

В результаті ДТП до медзакладу звернувся по допомогу вісімнадцятилітній пасажир “Фольксвагена”. Інші учасники аварії до лікарні не зверталися.

Не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля в селі Ступки 19 грудня і водій автомобіля “Субару-Імпреза”.

При огляді місця автопригоди слідчі встановили, що дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 10:20 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Водій їхав в бік Тернополя. В результаті перекидання автівки травмувався пасажир. Його з травмами госпіталізували до Тернопільської університетської лікарні.

Про аварію 20 грудня кременецьким поліцейським повідомив фельдшер швидкої допомоги. На автодорозі Кременець-Тернопіль водій автомобіля “Фольксваген “LT-28″ не врахував дорожню ситуацію, не обрав безпечної швидкості і з’їхав у кювет. Тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля, 1951 року народження.

Потерпілу бригада швидкої доправила до медзакладу, але жінку не госпіталізовували.

Ще одну аварію зареєстрували правоохоронці на Лановеччині. На автотрасі Ланівці-Тернопіль водій автомобіля “Ауді 80″ з’їхав у кювет. Попередня причина ДТП – перевищення швидкості. У цій аварії постраждав пасажир, 45-літній чоловік. Його госпіталізували в травматологічний відділ Лановецької лікарні.

По усіх автопригодах триває слідство, інформує dosie102.te.ua.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео