Волонтери відправили на передову святкову передачу

Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО відправили гуманітарну допомогу у зону антитерористичної операції. Солдати отримають подарунки до свят, а також необхідні теплі речі та продукти.

Дружня команда тернопільських волонтерів вкотре відправила допомогу українським воїнам. Цього разу окрім речей першої необхідності, повезли на схід пакунки до свят.

«Усі ці речі, які ми відправляємо у зону АТО, зібрані небайдужими нашими земляками. Приємно, що люди приносять не лише одяг і їжу, а й листи, бо добрі слова також дуже потрібні нашим захисникам. Їм необхідно знати, що їх люблять і в них вірять. Дякуємо всім, хто долучається. Зараз дуже багато людей, які готові допомагати. Зокрема побільшало допомоги від жителів Тернопільщини. Хтось приносить закрутки, хтось – одяг, хтось бензопилу. Ці технічні засоби зараз дуже потрібні у зоні АТО», – розповідає волонтер Анатолій Кноль.

До Логістичного центру допомоги бійцям АТО жителі краю продовжують приносити закрутки, засоби особистої гігієни, одяг. Ближче до свят волонтери знову відправлятимуть машину на схід.

Джерело: zz.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео