Держказначейству із казни Тернополя виділять 215 тисяч гривень

215 тисяч гривень планують виділити із міської казни на виконання Програми співпраці Тернопільської міської ради і Управління Державної казначейської служби України у Тернополі. Таке рішення депутати ухвалили на сесії 22 грудня.

Доповідав із цього питання начальник управління Держказначейства у Тернополі Михайло Данилюк.

- Розрахований документ на 2016-2017 роки, - каже доповідач. – Гроші нам потрібні на оновлення комп’ютерної техніки. Ми вводимо нову програму - створюємо єдину базу нормативно-довідкової інформації,  включаючи єдиний реєстр і функціонально повну мережу розпорядників бюджетних коштів. Це має дозволити суттєво поліпшити обслуговування клієнтів. Але ж ви знаєте, яке фінансування ми отримуємо від держави. Так, 10 тисяч гривень, зокрема, піде на придбання канцелярського приладдя  і буклетів.

Фінансуватимуть програму лише із коштів міського бюджету. Координувати виконання заходів Програми зобов’язані в  управлінні Державної казначейської служби у Тернополі. Причому відповідальний виконавець повинен раз на рік готувати і подавати управлінню економіки, промисловості і праці міської ради узагальнену інформацію про стан виконання Програми. До того ж, обидві сторони у разі потреби чи змін у законодавстві допускають коригування заходів, внесення змін і доповнень до програми.

Запитань до Михайла Данилюка депутати не мали. Погодилися, що Програму треба ухвалювати і віддали за неї 39 голосів «за». Тож загалом із міської казни за два роки планують Держказначейству виділити 215 тисяч гривень (див. таблиці унизу – прим.)

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

Ресурсне забезпечення програми (у тис. грн)                      

Обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання програми

  2016

  2017

 

Обсяг ресурсів, усього, у т. ч.:

   90

  125

 

Місцевий бюджет

   90

  125

 

ПАСПОРТ програми

Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні програми

 Міський бюджет

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, у т. ч.:

215 тис. грн

Коштів місцевого бюджету

215 тис. грн

 

Вибір читачів за тиждень

Відео