Невдале знайомство: залицяльника тернополянки побили і пограбували

Випадкове знайомство завершилося для 42-річного жителя Шумського району чималими неприємностями. Як встановили правоохоронці, потерпілий приїхав до Тернополя у справах. На залізничному вокзалі познайомився з молодою жінкою. Зустріч вирішили обмити.

Молодиця запросила нового знайомого до себе додому. На таксі пара добралася до помешкання жінки, продовжила там чаркуватися. В якийсь момент господиня відлучилася і повернулася не сама. Разом з нею до квартири зайшли двоє молодих чоловіків. Вони почали звинувачувати гостя у тому, що він залицяється до дівчини та накинулися на нього зі стусанами. Потерпілий втік з чужого помешкання. Та, як згодом виявив, – кишені його куртки порожні. У нього відібрали мобільний телефон та гаманець з кругленькою сумою грошей.

Про випадок потерпілий повідомив правоохоронців. Вони встановили осіб, причетних до злочину. Це троє жителів Тернополя. У них вилучені особисті речі потерпілого.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваних слідчі кваліфікують за статтею 186 ККУ – грабіж. Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео