Американська молодь передала гостинці для тернопільських дітей

Понад 130 пакунків з одягом, взуттям, шкільним приладдям та солодощами зібрали юні українці з діаспори, об'єднані в лавах Спілки Української молоді. Вони передали подарунки своїм ровесникам в Україні, батьки яких несуть службу в зоні АТО.

Прибув гуманітарний вантаж і до Тернопільщини. Як розповіла голова Тернопільської міської організації СУМ в Україні Тетяна Денис, його надіслали СУМівці з осередків спілки у Нью-Йорку, Стемфорді та Гартфорді (США). Гостинці в рамках акції "Теплом зігріємо серця", яка проводиться вже вдруге, планують доставити адресатам до Різдвяних свят.

Координатор тернопільського етапу акції Мар'яна Марець зауважила, що насамперед подарунки передадуть дітям, батьки яких загинули на сході країни, обороняючи незалежність та територіальну цілісність нашої держави, та дітям з особливими потребами, чиї батьки перебувають у зоні АТО.
Крім дітей з сімей військових, гостинці отримають й малюки з родин вимушених переселенців.

Організатори переконані, що окрім практичного, акція має й велике моральне значення, адже засвідчує єдність українців світу, незалежно від місця їх проживання та віку.

До слова, загалом цьогоріч СУМівці США, Канади, Великобританії та Австралії надіслали в Україну понад півтори тисячі пакунків з гостинцями для своїх ровесників, які проживають у різних куточках нашої країни.

Джерело: t-v.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео