У Тернополі відбуваються «Ігри патріотів»

У школах міста Тернополя продовжується спортивний фестиваль «Ігри патріотів». Його ініціатором є міський центр фізичного здоров’я населення.

Нагадуємо, що змагання проходять серед учнів 3-х класів. Програма заходу включає в себе презентацію команд, комбіновану естафету та вікторину з історії та культури України.

Протягом грудня відбулось 6 внутрішньошкільних відбіркових змагань. Так, 10 грудня вони відбулись у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 23. За результатами команда 3-А класу «Діти України», перемігши команди «Євродіти» (3-Б), «Живчики» (3-В) та «Юні Соколята» (3-Г), пройшла у наступний етап.

14 грудня мірялись силами команди «Діти України» (3-А), «Козачата» (3-Б) та «Юні Соколята» ( 3-В) ЗОШ І-ІІІ ступенів №14. Перемогу та право змагатись у зональних змаганнях здобули учні 3-Б класу.

15 грудня змагались  команди юних патріотів «Олімпієць» (3-А), «Веселі дзвіночки» (3-Б) та «Дружні» (3-В) Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13.Перемогу здобули «Веселі дзвіночки».

Відбірковий етап у Тернопільському навчально-виховному комплексі №7 відбувся 17 грудня. Тут за перемогу боролись «Вогники» з 3-Б та «Соколята» з 3-А. В наступний етап пройшли учні 3-Б класу.

22 грудня фестиваль «Ігри патріотів» приймала Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа з поглибленим вивченням основ економіки. Здолавши у спортивних випробуваннях команди суперників, «Сокіл» та «Козачата»,  команда «Дивокрай» пройшла у наступний етап.

Спортивне свято у загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів - економічного ліцею  №9 ім. Іванни Блажкевич завітало 24 грудня. За перемогу цього разу змагались три команди: «Призери» (3-А), «Олімпійці» (3-В) та «Лідери» (3-Б). Переможцями цього разу стала команда «Призери» (3-А) вони змагатимуться у наступному етапі спортивного фестивалю.

Команди нагородили грамотами  управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, а учасників-  солодощами та подарунками від видавництва «Посібники і підручники», ТМ «Ласунка» і Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Команди-переможці І етапу змагатимуться за першість міста у квітні 2016 року.

Вибір читачів за тиждень

Відео