"Янголам написані листи" - нова книга тернополянина

Поет, прозаїк, публіцист, у минулому - вчитель зарубіжної літератури Богдан Манюк презентував нову книжку віршів, яка вийшла у ТОВ "Терно-граф".  

Манюк увійшов до четвірки літераторів-переможців альманаху "Подільської толоки" за 2014 рік. "Янголам написані листи" - це поєднання чудових символічних образів та мовної екзотики, візуального і трепетного сприйняття душі, якій близьке і земне, і небесне.

- Протягом багатьох років я спостерігав за творчим зростанням Богдана, - каже письменник Зіновій Кіпибіда. - Якщо у попередній його книзі "День предвічний" всі поезії підпорядковувались релігійно-філософській тематиці, то ця несе в собі житейсько-філософський зріз буденності. У кожній строфі душа поета болить за справедливість у всіх сферах життя. Збірка нагадує мені оголений нерв, який пронизує високою напругою метафор, своєрідністю викладу думок. Інколи їх важко переосмислювати, але їх не можна не пропускати крізь серце.

Довідка. Богдан Манюк народився на Підгаєччині. Автор поетичних збірок "Між зорями і хрестами", "День предвічний"; оповідань - "Зворотний шлях", публіцистичної книги "Михайло Фурда - патріот, лідер СУМ Америки".

Валентина СЕМЕНЯК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео