Обласні депутати ділитимуть бюджет-2016

Друга сесія Тернопільської облради відбудеться у понеділок, 4 січня. Початок – о 10 годині.

Розпорядження про скликання депутатів підписав голова обласної ради Віктор Овчарук. Цікаво, що підписав він його ще 16 числа, але оприлюднили документ лише вчора, 28 грудня.

Відомо, що на сесії депутати планують прийняти низку обласних програм. Щоправда, їхні назви у розпорядженні не назвали. Проте основним питанням, вочевидь, буде ухвалення бюджету краю на наступний рік. Його упродовж трьох днів напередодні Нового року обговорюють у постійних депутатських комісіях. Із інформації на сайті облради зрозуміло, що обранці краян запропонували низку змін до бюджету-2016, однак жодної чіткої інформації про нюанси, яких вимагають депутати, немає (докладно про обговорення кошторису-2016 в обласній раді «Терен» повідомляв ТУТ – прим.)

Окрім того, в обласній раді 4 січня планують вирішити кілька питань, що стосуються власне роботи ради:

- Про зміни в складі постійних комісій Тернопільської обласної ради шостого скликання;

- Про положення про постійні комісії;

- Про регламент;

- Про делегування Тернопільській обласній держадміністрації окремих повноважень Тернопільської обласної ради шостого скликання;

- Інші питання поточної роботи ради.

До слова, активісти готують для депутатів сюрприз - о 9 годині перед входом до будівлі  обласної ради розпочнеться інформаційно-попереджувальна акція проти побудови каскаду гідроелектростанцій на Дністрі.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео