Пенсію за січень на Тернопіллі виплачують у грудні

Пенсіонери Тернопільщини отримають свою пенсію за січень 2016 року в останніх числах грудня. Про такі зміни повідомляють в Управлінні Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Таке рішення зумовлене змінами, внесеними в держбюджет на 2015 рік. Пенсійний фонд отримав додаткових 14 мільярдів гривень на виплати пенсій за січень 2016 року наперед, аби пенсіонери отримали кошти ще перед святами.

В. о. начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Алла Якубовська повідомила, що всі відомості на виплати пенсій вже передали поштовим відділенням і банківським установам, а вчора, 28 грудня, частину коштів вже перерахували на поштові відділення. Сьогодні ж обіцяють завершити перерахування коштів на банківські установи.

Виплати пенсій відбуватимуться за такою схемою: пенсіонери, які зазвичай отримують кошти на поштах з датою виплати 4-8 січня, можуть отримати їх з 29 по 31 грудня цього року. Ті, хто отримують пенсії в банківських установах з 4 по 23 січня, отримають гроші також в період з 29 по 31 грудня.

Хто з тих чи інших причин не зможе отримати гроші в ці дні, отримають їх у звичному режимі після свят.

Соломія ШАЛАЙ

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео