Теребовлянські поліцейські затримали викрадача авто

На Теребовлянщині 18-річний житель Ладичина викрав «Жигулі» знайомого. Далеко від’їхати парубку не вдалося, його помітив власник легківки. Зловмисника поліцейські вже затримали в порядку статті 208 КПК.

Що автівка зникла з подвір’я, теребовлянець помітив, коли провернувся ввечері з роботи. Після неприємного відкриття увагу чоловіка привернуло світло фар неподалік його господарства. Вирішив поглянути ближче. Коли ж підійшов, побачив, як з його «Жигулів» хтось вибігає. Зловмисника чоловік встиг впізнати.

Про інцидент потерпілий повідомив місцевих поліцейських. На пошуки викрадача за гарячими слідами виїхала група швидкого реагування Теребовлянського відділу поліції. Оперативні заходи дали результат – підозрюваного затримали. Йому інкримінують статтю 289 Кримінального кодексу України – незаконне заволодіння транспортним засобом.

З’ясувалося, що затриманий – знайомив потерпілого. Того дня він телефонував до товариша й просив підвести друга. Господар транспорту відмовив, тож молодик і вирішив самостійно скористатися чужою автівкою.

Джерело:dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео