У Зборові реконструювали дитячий садок

До дитячого ясла-садочка №1 «Сонечко» 28 грудня завітав очільник Тернопільщини Степан Барна разом з головою райдержадміністрації Ігорем Яворським, народним депутатом Верховної Ради України Тарасом Юриком, начальником відділу освіти РДА Іваном Завербним, головою районної ради Богданом Максимівим та міським головою Русланом Максимівим.

Напередодні Нового року, вихованці та працівники закладу за сприянням голови Тернопільської ОДА отримали незвичайний подарунок — новий шатровий дах.

Реконструкцію даху здійснено за сприяння обласного, районного та місцевого керівництва. Роботи провели працівники ПП «Шапулів гай», керівником якого є Микола Лобур.

«Завдяки спільним зусиллям влади, батьків, керівництва і працівників садочка, сьогодні ми маємо результат, — наголосив Степан Барна. — Дякую вам усім за зроблену добру справу. Тепер ми сміливо можемо стверджувати, що мрії збуваються, коли над їхнім здійсненням працювати, об’єднавшись в єдину команду. Вітаю всіх вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим. Маю надію, що в 2016 році ми з вами звершимо ще багато добрих і корисних справ!».

Для гостей вихованці садочка підготували святковий концерт.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео