Новорічний телепроект ТНЕУ тернополяни зможуть побачити вже 1-го січня

Вже стало доброю традицією у Тернопільському національному економічному університеті, напередодні Нового року, готувати телевізійний проект "ТНЕУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!".

Зйомки святкової програми заздалегідь відбувались у виставковій залі університету. З привітальним словом до глядачів звертається ректор, професор університету Андрій Крисоватий. Учасники - працівники та творчі колективи вишу, студенти. Серед них народний художній театр пісні "Для тебе" (гурти "Струни серця", "Кралечки", "Краплинки"),народний аматорський вокальний ансамбль "Галичанка", народна аматорська студія сучасної хореографії "Т.А.Н.Г.о", ансамбль Мажореток. Пісні всі авторські, виконуються на високопрофесійному рівні. Програма знайомить із святковими традиціями українського народу. Яскраві декорації дуже гарно їх доповнюють. Нікого не залишить байдужим привітання-звернення всіх учасників новорічної програми (від найменшого до найстаршого) до воїнів АТО з побажаннями якнайшвидшого повернення на рідну землю. 

- Запис святкової програми здійснили  вже увосьме. Цікавий факт, - каже начальник відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Світлана Сорочинська, - за цей час у нас з'явились прихильники, щорічні глядачі. Вони вже телефонували і запитували, чи буде трансляція новорічної програми на каналі ТV-4 як і в попередні роки? Так, пропонуємо переглянути святковий концерт "ТНЕУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!" а також казку-мюзикл "Незвичайна Різдвяна Мрія". 

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото з архіву  відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

Графік трансляції казки «Незвичайна Різдвяна Мрія»:

1 січня – 11.00 год.

7 січня – 13.45 год.

14 січня – 16.10 год.

 

Концерт « ТНЕУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим»:

1 січня – 17.20 год.

9 січня – 20.10 год.

13 січня – 22.40 год.


 

Вибір читачів за тиждень

Відео