Як тернополяни можуть зекономити на ялинкових прикрасах? (відео)

Які новорічні красуні будуть у будинках тернополян та  ялинки у стилі хенд-мейд, виготовлені власними руками. 

Новорічні та Різдвяні свята відіб’ються на гаманці тернополян. Хоча ціни ялинкових прикрас на ринку не дуже зросли. Кожен хоче створити святковий настрій удома, тому в маленьких дрібничках собі не відмовляє.

– Саме більше купляють світла різні, що прикрашають домашні затишки. Бо для людей потрібно домашній затишок. Ціни є доступні. Не дуже піднялися. Є такі, що на 10 грн, є що на 8грн. Ціни порівняно з минулим роком в нас дуже мало піднялися, – розповідає тв4 продавець пані Женя.

Ціна ялинкових кульок від 5 гривень – маленькі, від 18 – великі. А зробити іграшку на ялинку власноруч, використавши підручні матеріали, може і нічого не коштувати.

– Буквально в кожного вдома є якісь клаптики. Оце якісь клаптики мішковини в мене були і получилася така ялиночка. Потім зайчики- це вже більше народна іграшка. Багато не треба ні часу, ні особливих матеріалів. Кусочок вати и синтепону. Ось такі пташечки. Їх можна робити і в різних кольорах і в одному кольорі і все, – показує майстриня Галина Дудар.

Українську ялинку можна прикрасити кульками, виготовленими з ниток – щось на зразок японських темарі. Зробити таку прикрасу легко, а головне – дешево.

Джерело: tv4.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео