Тернопільський астролог – про прийдешній рік (відео)

Що рік прийдешній нам готує? Відповідь на це питання знають астрологи. Вони вже оцінили, як розташувались зорі, планети, та які зміни несе нам Космос. Своє бачення грядущих подій розповів місцевий астролог та космопсихолог Іван Круп’як.

2016-й рік, за словами астрологів, буде переломним як для українців так і для всього світу.

– Це переломний рік, рік шістнадцятки. Рік молодих, цікавих, креативних людей. Він буде приносити дуже такі швидкі події, на які треба буде також швидко реагувати, – говорить астролог Іван Круп’як.

Вирішальною порою стане літо. Саме у цю пору відбуватимуться усі важливі події. А для усього людства матиме значення все, що відбуватиметься на Півдні. Для України, яка у 2016-му святкуватиме чверть століття, рік стане роком утвердження. Тож наше завдання – вистояти перед усіма труднощами. Роки мавпи завжди приносили для світу зміни, і ставали основою для всього нового.

– Мавпа Червона – це мавпа, яка наповнює енергією революцій, конкретних справ, але вона любить посидіти на дереві, подивитися збоку. Треба думати, що робити і як.

Щаститиме у наступному році усім, хто народився під стихією вогню.

– Люди, які народилися в вогняну стихію, - Овни, Леви і Стрільці будуть почувати себе досить комфортно. Добре почуватимуться і народжені під стихію повітря – Близнята, Терези і Водолії. Козерогам, Тільцям і Дівам астрологи радять бути стриманішими. Непоганим стане рік для Раків, Скорпіонів і Риб.

– Зичу усім спокою, миру, здоров’я, щастя, благополуччя і взаєморозуміння. Утверджуймось на тій землі, і щоб ми знали, що ми є українці, бо кожна нація повинна любити, в найпершу чергу, своє.

Джерело: tv4.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео