Продавчиню на тернопільському ринку позбавили незаконного товару

На Тернопіллі тривають поліцейські рейди з виявлення торгових точок, на яких провадиться незаконна торгівля феєрверками і петардами.

Днями дільничні інспектори поліції, які здійснюють нагляд за громадським порядком на центральному ринку Тернополя, виявили ятку, з якої торгували піротехнікою без належних документів. Підприємець під виглядом продажу новорічної атрибутики збувала й феєрверки. У неї вилучили вогненебезпечного товару на 4,5 тисячі гривень.

Щодо порушниці складено адмінпротокол за статтею 195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Загалом з початку проведення рейдів в обласному центрі співробітники поліції склали 5 адмінпротоколів за незаконний продаж піротехнічних засобів. Вилучено понад 80 найменувань різної піротехнічної продукції на суму майже 15 тисяч гривень. 

Поліцейські наголошують: діяльність, пов‘язана з торгівлею піротехнічними виробами, підлягає обов’язковому ліцензуванню! Правоохоронці також нагадують: використання піротехнічних виробів в обласному центрі наразі заборонено. Таке рішення, зваживши на події на сході, ухвалила Тернопільська міська рада.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео