На Тернопільщині в річці знайшли тіло дитини

Нещастя сталося у селі Старий Вишнівець Збаразького району. У річці, поблизу млина, поліцейські виявили тіло семирічного хлопчика, про зникнення якого заявила матір.

Близько дев’ятнадцятої години до чергової частини Збаразького відділення поліції надійшло повідомлення від 29-річної жительки села Старий Вишнівець про те, що її малолітній син вийшов з дому і не повернувся. Поліцейські оперативно прибули на місце виклику.

У селі в цей час вже тривали пошуки хлопчика. Як з’ясувалося, мати не одразу повідомила правоохоронців про зникнення дитини, сподіваючись розшукати малого самотужки.

На момент прибуття поліцейських, місцеві жителі вже припускали, де може бути зниклий хлопчина. Правоохоронці разом з людьми спустилися до річки, що тече біля сільського млина. Між бетонними опорами під мостом лежало тіло дитини.

Мати розповідає, що син ще до обіду попросився піти до млина. Хлопчикові було цікаво спостерігати за тим, як працюють мельники. Зі слів останніх, роботу вони закінчили близько тринадцятої години, тому малому наказали йти додому. Куди він насправді пішов – ніхто не знає. Односельці розповідають, що хлопчину деколи бачили, як він гуляв берегом річки, граючись з собакою. Можливо, цього разу такі безпечні дитячі розваги й обернулися трагедією – хлопчик не втримався на слизькій замерзлій траві і впав у воду, а поблизу дорослих не було.

Правоохоронці встановлюють обставини смерті дитини, а також перевіряють, чи виконували батьки свої обов’язки щодо догляду та виховання малолітнього.

Джерело: dosie102.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео