Троє тернопільських воїнів АТО отримали нагороди

Троє тернопільських воїнів АТО отримали нагрудні нагороди за участь у боях під Маріуполем протягом останнього року. Відзнаки бійцям приїхав вручати заступник батальйону УНСО Олег «Ольжич».

Одразу двоє бійців 131-у окремого батальйону Збройних сил України, більшість особового складу якого складають члени УНСО, отримали медаль «Маріуполь. Відстояли - перемогли». Зокрема, цієї нагороди удостоївся тернополянин Зіновій Дунда, який зараз проходить лікування та реабілітацію після нелегких боїв на сході України.

Також, медаль «За жертовність і любов до України» від Української православної церкви Київського патріархату отримав ще один тернополянин Павло Левків, який також брав участь у військових діях під Маріуполем.

Для інформації, першу медаль «Маріуполь. Відстояли - перемогли» отримав Андрій Назаренко, який загинув пів року тому та родом з Маріуполя. Наступні дві нагороди отримали два маріупольські міліціонери, які на відміну від тисяч своїх колег боронили місто від сепаратистів. Четверту таку медаль посмертно отримав хорунжий «Сет», кіборг, який загинув рік тому.

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео