В Тернополі оголосили конкурс із відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку

4 січня 2015 року Тернопільська обласна рада затвердила Стратегію розвитку Тернопільської області на період до 2020 року та План заходів з реалізації у 2015-2017 роках Стратегії розвитку Тернопільської області на період до 2020 року.

До участі у конкурсі запрошують як владні інституції так і представників громад. Проекти, що пройдуть конкурс, будуть реалізовані за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році.

Основні вимоги до конкурсних пропозицій:

1) відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, Стратегії розвитку Тернопільської області та у планах заходів з їх реалізації;

2) впровадження інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

3) підтримка добровільно об’єднаних територіальних громад.

Проекти потрібно оформлювати в трьох примірниках та електронному вигляді. Кожна копія документа, що надається, повинна бути завірена в установленому порядку («згідно з оригіналом»). Прийом конкурсних заявок проводитиметься до 3 лютого за адресою каб. №826, вул. Грушевського, 8, м. Тернопіль – департамент економічного розвитку, інвестиційної діяльності та міжнародного співробітництва ОДА.

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку за посиланням: drive.google.com .

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео