Різдвяний дарунок жителям Красносілець

Завдяки зусиллям Збаразької районної ради, РДА і центру первинної медико-санітарної допомоги спільно з проектом Посольства Федеративної Республіки Німеччина завершено  реконструкцію фельдшерського пункту у селі Красносільці.
У лютому 2015 року Центр первинної медико-санітарної допомоги надіслав заяву-звернення до Посольства ФР Німеччина в Україні з розрахунками для реконструкції приміщення фельдшерського пункту у с. Красносільці, в рамках оголошеної Посольством реалізації малих проектів. У конкурсі, що відбувався у два етапи, взяли участь 736 установ. Усі учасники прагнули перемогти у конкурсі.

Під час другого етапу конкурсу представники Посольства відвідали фельдшерський пункт села Красносільці, цей етап став вирішальним для німецьких колег. Оцінивши нашу злагоджену роботу з усіма гілками місцевої влади, вони вирішили визнати саме наш проект «Реконструкція приміщення Красносільського фельдшерського пункту» переможцем конкурсу і надали грошовий грант на проведення ремонтних робіт.
Для реалізації проекту були виготовлені усі дозвільні документи, узгоджено кошторис. Проведений якісний ремонт фельдшерського пункту з заміною усіх вікон, дверей, покрівлі, з переплануванням приміщення і впорядкуванням системи опалення. В результаті проведеної роботи жителі села і працівники фельдшерського пункту отримали теплі, просторі кабінети амбулаторного прийому, проведення маніпуляцій, кабінет матері та дитини і окремий фізіотерапевтичний кабінет. Для покращення якості надання медичної допомоги закуплено новий ЕК-апарат, електронні ваги, інгалятор та нові сучасні фізіотерапевтичні апарати.

У цьому році збаражани сподіваються завершити зовнішні ремонтні роботи сільського фельдшерського пункту.
Оновлене приміщення ФАП покращить якість надання медичної допомоги. Воно стало гарним дарунком місцевим жителям до різдвяних свят.
Джерело: narodne-slovo.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео