Юні бандити нападали на відпочивальників

Поліцейські Тернопільського відділу поліції вийшли на слід грабіжників, що чинили напади на відвідувачів одного з нічних клубів обласного центру. Нині 19-річний і 16-річний тернополяни перебувають під домашнім арештом.

Старшого зі зловмисників підозрюють у вчиненні двох пограбувань, неповнолітній був спільником лише одного злочинного посягання.  

Першою жертвою 19-річного нападника став житель Підволочищини. У чоловіка зловмисник відкрито викрав мобільний телефон, срібний ланцюжок та півтисячі гривень. На накрадені та виручені в ломбарді за реалізацію чужого майна гроші лиходій місяць розкошував, а коли в кишенях засвистів вітер, знову пішов на брудну справу. Цього разу взяв до компанії 16-річного знайомого.

У жителя обласного центру грабіжницький дует силою відібрав дві тисячі гривень та мобільний телефон, завдавши потерпілому тілесних ушкоджень.

Як встановили правоохоронці, старший з нападників уже раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Підозрюваним інкримінують частину другу статті 186 ККУ - грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео