Представники тернопільського кікбоксингу вийшли на світовий рівень

Поряд з результативною виробничою діяльністю компанія «Агропродсервіс» активно підтримує соціальні проекти, розвиток спорту і дбає про здоровий спосіб життя підростаючого покоління.

Одним із яскравих прикладів такої комплексної політики є спонсорська підтримка генеральним директором компанії Іваном Чайківським розвитку молодого, але вже  популярного виду спорту - кікбоксингу. Приємно, що його представники на Тернопіллі впевнено прогресують. Скажімо, у грудні двоє наших краян – Василь Худзік та Любов Дереш брали участь у чемпіонаті світу за версією WAKO серед дорослих, який проходив у ірландському місті Дублін.

За словами президента федерації кікбоксингу області Олександра Дульнєва, за титули найсильніших на планеті боролися майже 900 учасників із 92 країн. На цьому фоні тернополяни, які захищали честь України, виступили непогано. Василь Худзік здобув п’яте місце, поступившись представнику Німеччини за вихід у півфінал при відверто упередженому суддійстві на користь супротивника. Таку ж сходинку рейтингу здобула і Любов Дереш, яка, зауважимо, була єдиною жінкою у збірній України.

Однак віриться, що це тільки початок і майбутні перемоги попереду. Адже на головному підприємстві «Агропродсервісу», у Настасові, з вересня минулого року діє секція з кікбоксингу, в якій займається три десятки юних обдарувань віком від семи до шістнадцяти років. Уже нинішнього року окремі з них мірятимуться силами зі своїми ровесниками на змаганнях обласного і навіть всеукраїнського рівнів.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео