Президент України на Тернопільщині зустрінеться з учнями, бійцями та робітниками

Із візитом на Тернопільщині 11 січня побуває Президент України Петро Порошенко. Він у першу чергу огляне нову школу у селі Соколів Теребовлянського району, яку урочисто відкриють у день  приїзду глави держави.

Нагадаємо, що ця школа -  один з об’єктів, які фінансували з Державного фонду регіонального розвитку. Як повідомляють у прес-службі Тернопільської облдержадміністрації, на будівництво навчального закладу з держбюджету виділили 5015,98 тис. грн. Також виконання робіт дофінансовували з місцевого бюджету. Нова загальноосвітня школа I—II ступеня розрахована на 126 учнів. Будівництво школи розпочали ще у 1991 році та припинили у 1996 році. У старій школі навчались лише учні початкової школи. Там не було спортивного залу, актового залу, підведеного електричного опалення. Тим часом у селі позитивна динаміка народжуваності, що свідчить про особливу актуальність втіленого освітнього проекту.

Окрім того, Президент зустрінеться з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади у Тернополі та вручить державні нагороди учасникам АТО. Сім'ї загиблих Героїв отримають ключі від квартир.

Планує глава держави відвідати також ТОВ «СЕ Борднетце-Україна», що у  Байківцях Тернопільського району.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео