Тернополян запрошують на презентацію книги "Чоловіки, жінки і діти"

16 січня, о 18:30, у тернопільській галереї «Бункермуз» львівська поетеса Юлія Мусаковська представить свою нову книжку «Чоловіки, жінки і діти». Модеруватиме зустріч тернопільський поет Юрій Завадський. 

Юлія Мусаковська (1982) — поетка, перекладач. Авторка трьох поетичних збірок: «Полювання на тишу» (Тернопіль, «Крок», 2014), «Маски» (Київ, «Смолоскип», 2011), «На видих і на вдих» (Київ, «Факт», 2010). Вірші перекладені англійською, шведською, польською, болгарською, російською, німецькою мовами та на іврит.

Авторка публікацій у багатьох часописах, альманахах та антологіях. Перекладає шведську поезію (Тумаса Транстремера, Карін Бойє та ін.) українською.

Лауреатка конкурсів DICTUM від видавництва «Крок», видавництва «Смолоскип» (2010), «Витоки» від Острозької академії (2010), премій Б.-І. Антонича (2009) та «Гранослов» (2008) – за поетичні твори. Лауреатка всеукраїнського конкурсу «Коронація слова» (2011) в номінації «Пісенна лірика».

Ступінь магістра з відзнакою отримала на факультеті міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І. Франка. Мешкає у Львові, керує відділом маркетингу та зв’язків із громадськістю в ІТ-компанії.

Джерело: doba.te.ua/novyny

 

Вибір читачів за тиждень

Відео