Яскравий виступ тернопільського біатлоніста підкорив українців

Біатлоніст з Тернопільщини, капітан чоловічої збірної Дмитро Підручний став четвертим під час масового старту на четвертому етапі Кубка світу у німецькому Рупольдингу.

Яскравий виступ Дмитра Підручного подарував українським вболівальникам незабутні емоції. Виступ спортсмена став видовищним і продемонстрував високий рівень майстерності. Боротьба за п’єдестал була шаленою, адже у мас-старті кожен біатлоніст старався вирватися вперед і влучно відстріляти усі мішені.

Лише 1,7 секунди розділили Дмитра від подіуму – третього результату. Спортсмен взяв участь у квітковій церемонії, здобувши четверте місце, яке стало особистим рекордом біатлоніста.

Переможцем став француз Мартен Фуркад (0+1+0+0) 34:07, 2. За ним чех Ондржей Моравець (0+0+0+0), який програв лідеру 13,7 секунди. Третій – норвежець Тар’єй Бо (2+0+1+0), додав у часі 29,7 секунди. За ним
наш Дмитро Підручний (0+2+0+0).

За словами Дмитра, на останньому крузі відкрилося «друге дихання». Насамперед, довелося змагатися з самим собою і переборювати втому. Після двох промахів на подіум не сподівався, але результат перевершив власні думки.

Щиро вітаємо Дмитра Підручного з особистою перемогою і бажаємо підкорення нових спортивних вершин!

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео