Скільки людей придбали квитки на тернопільський фестиваль «Файне місто-2016»

Цього літа тернопільський рок-фестиваль «Файне місто» буде тривати чотири дні. Тернополяни та люди із всієї України активно купують квитки. Організатори зробили опитування про те, скільки людей уже обзавелося ним.

Наразі проголосувало більше тисячі осіб. 500 з них – мають квиток, 300 – планують придбати, більше ста – очікують оголошення нових гуртів. Учасники спільноти у соцмережах викладають фотографії придбаних квитків. Комусь його подарували на Миколая, Новий рік, або на День народження.

Тернополянин Юрій Кривий два рази був на фестивалі: – Купив квиток в грудні за 400 гривень. Цього року йду на «Файне», бо кожного разу там дуже круто проводжу час, потім ціла купа вражень і емоцій. Щороку фестиваль набирає обертів і я очікую, що цього року буде ще більше хорошої музики і круто проведеного часу.

– Був на фестивалі Файне місто лише один раз у 2015 році. За нього чув раніше та розумів, що це дивовижний захід. Квиток купив одразу, коли з’явилась перша квота квитків. Пам’ятаю в той день, через кількість відвідувань, «полетів» сайт, де можна було їх придбати. Чому вирішив знову повернутися на Файне? На це питання відповідь не зможу дати тому, що я не вирішував, я знав, що знову там маю побувати. Цього року очікую більших масштабів, нових знайомств, пригод та нових крутих гуртів, – розповідає Андрій Затяжчук з Вінниці.

Нагадаємо, що фестиваль «Файне місто 2016» відбудеться 7-10 липня на території міжнародного аеропорту «Тернопіль». Квиток на чотирьохденний фестиваль зараз коштує 450 гривень.

Довідка

Квитки: http://gastroli.ua/events/fainemisto

Веб-сайт: http://fainemisto.com.ua/

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео