Тернопільські «Динамівці» підсумували зроблене та окреслили плани на майбутнє

Звітно-виборча конференція обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулася на базі Головного управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

“Майже десять тисяч спортсменів з колективів правоохоронних органів області взяли участь у 134 фізкультурно-масових заходах, які відбулися впродовж 2011-2015 років”, – про це заявив заступник голови обласного динамівського осередку Володимир Небесний.

Кращими спортсменами обласної організації «Динамо» є представники обласного управління Національної поліції, фіскальної служби, СБУ та рятувальники.

Найдостойніші колективи фізичної культури ФСТ «Динамо» отримали кубки та дипломи за перемоги у спортивних змаганнях. Нагородили і кращого тренера з біатлону Ірину Меркушину, яка у 2015 році удостоїлася звання заслуженого тренера України.

Обрали під час конференції і голову фізкультурно-спортивного товариства. Відповідно до результатів голосування ним став т.в.о начальника ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

- Я вдячний усім за довіру та обіцяю, що зроблю усе від мене можливе, аби фізична культура та спорт йшли пліч-о-пліч з працівниками правоохоронних органів області. Ми повинні розвивати та підтримувати кращі динамівські традиції. Хороший фізичний стан серед поліцейських – це необхідність часу.

Популяризуватимуть учасники товариства “динамівський” рух серед молоді та залучатимуть до проведення спортивних заходів і ветеранів органів внутрішніх справ.

Хвилиною мовчання присутні вшанували спортсменів-правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео