У Тернополі придумали новий вид розваг для сучасної молоді

Любителів інтелектуального відпочинку запрошують відвідати новий вид розваг - гру Mind Game, яка пройде 27 січня, о 19.00, у Forum Hall, що на 2-ому поверсі ТРЦ "Ювілейний" за адресою просп. Злуки. Для участі потрібна команда та реєстрація. Участь безкоштовна.

- Молодь Тернополя часто відпочиває від буденних справ у різних кафе, пабах та кав'ярнях, але іноді і таке дозвілля набридає, - говорить представник команди організаторів гри "Mind Game Тернопіль" Михайло Чернецький. - Саме тому, ми створили гру Mind Game, яка є новим видом розваг та відпочинку для сучасної молоді. 

Гра Mind Game проходить у форматі Pub Quiz, що являє собою вікторину у пабі. У світі вона користується величезним авторитетом, кажуть організатори. 

- Уявіть собі, Ви приходите у кафе з друзями, у Вас завчасно замовлений столик, замовляєте все, що душа забажає, але паралельно від звичайного спілкування, ви приймаєте участь у вікторині, - продовжує Михайло. - Хтось може сказати, що молодь і так виснажена після пар чи роботи і грати у вікторину немає бажання. Але ця вікторина має розважально-пізнавальний характер і не вимагає жодних енциклопедичних знань. 

Гру створили для відпочинку. Вона дає можливість познайомитись та поспілкуватись з новими людьми, повеселитись від душі та дізнатись щось нове у ненав’язливому цікавому форматі. 
- Учасником цієї гри може стати кожен бажаючий, - говорить хлопець. - Кількість команд залежить від закладу, в якому проходитиме гра. Оптимальна кількість учасників у команді від чотирьох до восьми. Зареєструватись у грі дуже легко. Ми ведемо в соціальних мережах спільноти, у яких є рубрика "Реєстрація команд". Саме в цій рубриці учасники можуть написати назву і кількість гравців команди. Тоді адміністрація реєструє команду, і готує все необхідне для гри. Про завершення реєстрації ми повідомимо у соціальній мережах.​

Тривалість однієї гри близько 2,5 години. У грі 9 раундів, між якими є перерви. Окрім цікавого спілкування учасники матимуть змогу поборотись за призи, адже у гру будуть переможці. Серед призів пляшка шампанського, грошовий сертифікат та можливість безкоштовно поїхати до іншого міста на гру у лізі Mind Game представляти команду від міста.
Проводити гру Mind Game організатори планують проводити у багатьох містах, зокрема у Луцьку та Івано-Франківську. Також планують створити лігу Mind Game. 

Довідка

Отримати більше інформації та зареєструватись можна у групі гри в соцмережі за цим посиланням.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео