Тернополян та бійців АТО запрошують на безкоштовні ІТ-курси

На курси запрошують усіх бажаючих, зокрема демобілізованих бійців АТО, малозабезпечені сім’ї, молодих батьків, студентів та учнів, які хочуть навчатись у сфері ІТ. Для проходження курсів потрібна реєстрація. Початок навчання з 1 березня.

Презентація проекту у Тернополі відбулась у «Бункермузі» у середу, 20 січня.

- Ці курси для бажаючих навчитись ІТ-технологій , - говорить керівник благодійного фонду MagneticOne.org Ольга Гордієнко. - В першу чергу це можуть бути демобілізовані воїни АТО, малозабезпечені сім’ї, молоді батьки, студенти та учні, які хочуть навчатись у даній сфері. Керівники благодійного фонду BrainBasket вважають, що саме ці категорії залишаються до кінця, а інші з часом відсіюються.

Орієнтовно курси розраховані на людей віком від 22 до 40 років. Проте учні старших класів також можуть відвідувати курси. Заняття проводитимуть у декількох бібліотеках міста. Одна з них - Центральна міська бібліотека, що на вул. Руська.

- Заняття проходитимуть двічі на тиждень у вечірній час, - каже Ольга Гордієнко.  – Стартують курси з 1 березня. Щоб зареєструватись потрібно заповнити анкету на сайті благодійного фонду BrainBasket. У ній потрібно вказати свої дані та рівень знань англійської мови, адже курси проводитимуть англійською.

Довідка

Подати заявку на участь у курсах можна тут.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео