Рятувальники завітали до осель соціально незахищених громадян

Днями фахівці Служби порятунку Тернопільського міського відділу провели профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору на території житлово-обслуговуючої організації ПП «Наш Дім».

Під час заходу, рятувальники завітали до осель малозахищених верств населення, а до них можна віднести самотніх пристарілих осіб, інвалідів, багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Організатори рейду радили перевірити справність обігрівачів, не користуватись несправним обладнанням чи не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами.

Співробітники Служби порятунку, спілкуючись з тернополянами, особливо звертали увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електронагрівальними приладами та не перевантажували електромережу.

Рятувальники також наголосили, що забороняється встановлювати газове обладнання самостійно та обов’язково з цією метою слід звертатися до спеціалістів. Також, залишаючи будинок, необхідно ретельно перевіряти чи вимкнений газ, оскільки його накопичення в приміщенні може призвести до непередбачуваних наслідків.

Джерело: www.ternopil.mns.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео