Олена Підгрушна прокоментувала свій виступ у спринтерській гонці

Олена Підгрушна прокоментувала свій виступ у спринтерській гонці на етапі Кубка світу в Антхольці (Італія), де посіла високе 5 місце.

“Не скажу, що на мене сильно вплинув перший стартовий номер. Так, це щось інше, це цікаво. Зокрема, мені довелося для інших лижню прокатувати. Але я задоволена.

Неможливо кожного дня стріляти на нуль. Скоріше за все у мене габарит не пройшов, тому що я відчувала, що мало бути потрапляння. Щодо швидкого останнього кола, я згадувала естафету Рупольдінгу.

Це звісно ж важко, коли біжиш першою, в тебе немає жодного орієнтиру, але я знала, що позаду багато суперниць із колом штрафу, і я розуміла, що треба допрацьовувати по максимуму. Адже могла бути і в топ-10, а може лише в топ-20.

Сьогодні лижі в мене були просто прекрасні. Я мала час і відпочити на спусках, і розкотити їх. І по роботі, і на викат задоволена лижами.

Про гонку переслідування ще не думаю. Спочатку цю треба пережити, проаналізувати помилки, зробити висновки, а потім вже думати про персьют.

Не здивована тим, що на подіумі дві росіянки. Вони спортсменки сильні. Те, що вони зробили нуль, а інші промахнулися, принесло їм такий яскравий результат. Суперниці своїми промахами додали їм можливості дійти до п’єдесталу. Був би в мене нуль, я би з ними посперечалася, а так радує, що хоча б у квіти потрапила”, – зазначила Підгрушна.

Джерело: biathlon.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео