6 порад від Лілії Проць

Випити зранку склянку води та не пропускати сніданок радить тернопільська активістка та спортсменка Лілія Проць. Тернополянка переконана, що такі прості істини допоможуть усім охочим скинути зайву вагу та відчувати себе здоровим. 

Загалом, чемпіонка світу з пауерліфтингу виділила 6 простих звичок, які допоможуть у боротьбі з зайвими кілограмами. 

РАНКОВІ ЗВИЧКИ ВІД ЛІЛІЇ ПРОЦЬ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ СКИНУТИ ЗАЙВУ ВАГУ

1)  Випийте склянку води. Вода і освіжить, і прискорить метаболізм, і підвищить працездатність. Виробіть звичку пити більше води.

2) Не пропускайте сніданок. Інакше ви обов’язково будете переїдати протягом дня. З’їжте (кава — це не їжа) хоч що-небудь в перші пару годин після підйому.

3) Не витрачайте ранок на приготування сніданку. Залийте вівсянку окропом з вечора. Так ви точно не пропустите сніданок. Додайте горіхів, фруктів і кориці, і ви отримаєте куди більш смачну і корисну страву, ніж яка-небудь дурниця, куплена в автоматі на роботі.

4) Додайте білка. Він допоможе довше залишатися ситим. Але віддавайте перевагу якісним джерелами протеїну: яйцям, рибі, йогурту.

5) Забудьте про булочки. Солодкі пишні булочки, можливо, виглядають привабливо, але це далеко не кращий варіант сніданку (як, втім, і обіду або вечері). Їжте збалансовані страви, наприклад бутерброд з лососем на хлібі з висівками.

6) Пийте зелений чай. Завдяки вмісту в ньому катехинам, чай прискорює метаболізм і сприяє спалюванню жиру.

Джерело: doba.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео