Де відзначити День студента?

25 січня – Тетянин день, і ще один День студентів – де провести святковий вечір зібрав «Терен».

Побутує думка, що в студента кожен день – свято. Переглянувши календар, складно не погодитися. 17 вересня, 17 жовтня, 17 листопада – дні Тернопільського, Українського та Міжнародного студентів. І є, звісно, Тетянин день, традиційне для всіх, хто гризе граніт науки на теренах пострадянського простору, свято. Початок бере ще з середини 18 ст., коли було засновано Московський університет.

Тернопільські розважальні заклади пропонують сьогодні музичні вечірки, цікаве кіно та виставки.

«Allure», пр. Злуки, 45.

«Зимовий День студента», вечірка для студентів Медичного університету. Обіцяють цікаві конкурси та «алкогольну акцію». Вхід – 80 грн. Вхід з флаєром – 35 грн.

«Бомба», вул. Братів Гжицьких, 3.

В «Зимовий День студента» обіцяють традиційний розіграш п’яти подарунків від нічого клубу. Розважатимуть Dj Rula, MC Irena. Вхід до 23:00 – безкоштовний, після – 20 грн.

 «Сінема Сіті», вул. Текстильна, 28ч.

Можна провести вечір в темноті кінозалу з відром попкорну. Тернополянам пропонують вестерн, драми, комедії, фантастику, жахи, анімацію 5D та мультфільми. Кожен зможе вибрати своє. Детальний розклад сеансів на сайті cinemaciti.ternopil.ua .

Хто ще не встиг відвідати виставку молодого київського митця Микити Цоя «Аперцепція», може провести вечір в компанії робіт автора в арт-галереї «Бункермуз», бульвар Тараса Шевченка, 1.

Тернопільська обласна філармонія, вулиця Князя Острозького, 11

О 18:30 розпочнеться музично-хореографічне дійство за мотивами твору М.Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». Квитки в касі філармонії.

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео