Гурт «Антитіла» завітає з концертом до Тернополя

Рок-гурт завітає з концертом до Тернополя 12 березня. Виступатимуть у клубі «Riverpool». Початок - о 19.00. Квитки у фан-зону - 99 грн, зі столиками - 200 та 250 грн.

«Новий день змушує до дій. Атака подій і смислів, щосекунди... Шум навколо і в середині. І, якщо чесно, то іноді одне бажання. натиснути на паузу. Видихнути. І змінити шум на трек. І щоб зазвучав... Знайомою мелодією і чесними словами. До мурах, до безмежного всесвіту у грудях. Антитіла везуть свою музику Україною. Масштабний тур на підтримку останнього четвертого альбому "Все красиво" стартує 13 лютого. Двадцять міст, двадцять концертів, двадцять потужних та яскравих шоу, двадцять музичних пауз. Антитіла знову готові зібрати близьких і рідних людей. І заспівати. Разом! Про нас, про кожного з нас», - анонсує тур Facebook-сторінка гурту.

Торік "Антитіла" мали низку гучних відео-прем'єр, серед яких вибуховий кліп "Завжди моя", психоделічний "Мені тебе мало" та зворушливий до сліз "У книжках". Усередині січня гурт презентував відео-кавер "Люди, як кораблі" у пам'ять про Андрія Кузьменка.

"Антитіла" готують для туру низку музичних прем'єр, тому не пропустіть!
Квитки - на kasa.in.ua.

Джерело: te.20minut.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео