Обікрав родича, щоб заробити на дозу

Із заявою про крадіжку трьох титанових коліс до автомобіля “Ауді”, а також робочих інструментів звернувся в Бучацьке відділення поліції мешканець райцентру. Чоловік повідомив, що речі зникли з підвального приміщення будинку, а також із дачі, що в селі Губин.

За словами начальника сектору кримінальної поліції Бучацького відділення Івана Стойківа, заявник в основному мешкає за межами України, але час від часу приїздить на батьківщину. Повернувшись цього року, чоловік помітив, що з підвалу будинку, який належить йому та родичам, щезло три колеса з титановими дисками, а з дачі цінні інструменти.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У ході розслідування правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний тридцятирічний родич заявника. Чоловік уже притягувався до відповідальності за наркозлочини. У скоєному він зізнався. Сказав, що викрав речі, аби мати гроші на дозу.

Крадене перепродав знайомому за ціну в рази меншу реальної.

Підозрюваному інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: dosie102.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео