Тернопільські правоохоронці відвідали підшефних

Уже стало доброю традицією шефство працівників поліції Тернопільщини над спеціалізованими навчальними закладами. Часточку турботи та щире спілкування подарували вихованцям Бережанської обласної комунальної школи-інтернату й працівники Бережанського відділу поліції.

У звичні шкільні будні хлопчиків та дівчаток внесли різноманіття  шефи у погонах.  Діти радо зустрічали гостей, які  прийшли не з порожніми руками – учні отримали в подарунок від поліцейських  канцелярське приладдя.

В ході зустрічі директор інтернату Михайло Старко познайомив гостей із вихованцями закладу, розповів про їхні дитячі вподобання, захоплення та інтереси. У свою чергу  правоохоронці Іван Панас та Олег Луговий розповіли дітям про нелегку і водночас цікаву поліцейську службу, а інспектори Ірина Голод та Наталія Іванів застерегли вихованців від скоєння необдуманих, часто протиправних вчинків. Самі ж учні підготували для поліцейських невеличкий концерт. Діти співали та розповідали вірші.

Такі зустрічі, як зазначили вчителі та вихователі закладу, допомагають учням збагатити свої знання про негативні та позитивні вчинки, стати дисциплінованими. Та найголовніше – відчути таку необхідну підтримку.

Поліцейські ж  пообіцяли й надалі  допомагати підшефним та брати участь у різноманітних заходах, які відбуватимуться у закладі.

Джерело: www.tp.npu.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео