На тернопільській вулиці – чергова веб-камера

У Тернополі на вулиці Соломії Крушельницької з'явилася веб-камера. За рухом на частині цієї вулиці можна спостерігати онлайн на інтернет-ресурсі webcam.te.ua.

Загалом у місті вже працює понад 200 камер. Як зазначає директор КП “Тернопіль Інтеравіа”, депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт, наразі Тернопіль за цими показниками випереджає навіть столицю.
- Якщо дивитися з точки зору системи централізованого відеонагляду, тобто, коли з одного місця можна мати доступ до великої мережі камер, то Тернопіль в безперечних лідерах порівняно навіть з Києвом. Ми з самого початку вибудували правильний підхід до побудови системи, вона є модульною і здатною до нарощення без обмежень по кількості камер. В тому числі комунальне підприємство будує такі мережі централізованого відеонагляду і в районах області, і звертаються з інших міст до нас, тобто це не замикається на місті Тернополі, - розповів Іван Сороколіт в ефірі каналу ТВ-4.
Наразі розширення централізованої системи відеонагляду в Тернополі триває. Найближчим проектом є встановлення камери на гірськолижній трасі на вулиці Тарнавського.

Джерело: t-v.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео