Тернопільська молодь відкрила нову еру розваг

Позмагатися в кмітливості в атмосфері пабу – Mind Game можна вже в Тернополі.

Тернопільська молодь відкрила нову еру розваг – Mind Game ( «гра розуму» з англ.). Тепер вони не просто проводять вечори з кухлем пива чи чашкою чаю, але й змагаються за звання найкмітливіших. І все це – в легкій ігровій манері та в приємній компанії.

Pub Quiz (від англ. слів Pub (паб) та Quiz (вікторина)– вже поширений та надзвичайно популярний спосіб провести час із друзями у затишному кафе чи пабі і одночасно спробувати свої сили в полегшеному варіанті гри «Брейн Ринг» або «Що? Де? Коли?».

В Україні подібні заходи – в новинку, проте вже мають своїх прихильників. Наприклад, в інших містах на кожну гру реєструється до 20 команд.

Одна з організаторів дійства, Юля Ковальчук, прогнозує ріст популярності Mind Game і в нашому місті.

- На перший раз зареєструвалось 9 команд. В кожній – по 4-7 чоловік. Ми запланували 9 турів. Питання різноманітні і за формою і за тематикою. Учасники отримують завдання і в аудіо і в відео форматі. І все це в легкій ігровій формі. Думаю, тернополяни вслід за Львовом оцінять наші старання і Mind Game зацікавить ще більше молодих людей.

Перша гра в Тернополі пройшла в приміщенні «Forum Hall». Невелике приміщення було вщент заповнене бажаючими провести вечір з користю. Серед молодих тернополян ми помітили і «динозаврів» тернопільського «Що? Де? Коли?» - команду «Західний полюс». Саме вони і отримали перемогу за результатами усіх дев’яти турів, набравши 60 балів. «Срібло» в свій актив записала команда «Deep Thought», а «бронзу» взяла команда «Терті пляцки».

- Подібні заходи якраз для молоді, - ділиться враженнями про дійство один з учасників, гравець команди «Deep Thought» Роман Воробйов, -   завдання різноманітні, раунди проходять швидко та динамічно, а турнірна таблиця може змінитися не передбачувано, і насолода від перемоги цілком реальна.

Організатори планують зробити такі ігри в Тернополі – традиційними. Попереду в них проведення подібного заходу в Івано-Франківську, проте про наше місто вони не забуватимуть.

- Плануємо проводити до двох ігор на місяць, - ділиться планами головний організатор Mind Game Василь Кохан. – Формуватиметься ліга, 3 кращих команди матимуть можливість зіграти в кінці року у Львові в фіналі, де розігруватиметься грошовий сертифікат. Надалі ігри будуть платними, перше місце нагороджуватиметься також грошовим сертифікатом. В планах додаткові конкурси на найоригінальнішу назву команди, краще «селфі».

Якщо ви знаєте відповіді на питання: «На честь кого названа перша і найпопулярніша туш за всю історію косметики?» чи «Кого ще, крім собак, можна навчити шукати вибухові речовини і наркотики?», або хочете їх дізнатися, тоді збирайте команду і поспішайте зареєструватися на наступну гру Mind Game за посиланням vk.com .

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео