Юні екологи стали призерами міжнародного конкурсу (фото)

Вихованці комунальної установи «Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» взяли участь у міжнародному художньому конкурсі «Календар GLOBE 2016». Він відбувся у рамках європейського конкурсу «GLOBE at My School Picture Contest».

Фотографії учасників оцінювали члени Колегії GLOBЕ Європи та Євразії, до якої входять представники 6 країн. Усього з України у конкурсі взяло участь 37 шкіл та позашкільних навчальних закладів з 15 областей та м. Києва. Вони надали журі 351 фотографію.

Відповідно до рішення Колегії GLOBЕ Європи та Євразії 10 навчальних закладів були визнані переможцями конкурсу від України, а їх фотографії розміщені в Європейському календарі GLOBE 2016. Серед призерів – і наші земляки.

Фото  Наталії Шум’як (Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді) зроблено під час проведення Всеукраїнської учнівської кампанії «Вишнева Україна»

nenc.gov.ua

Фото було зроблено під час проведення Всеукраїнської учнівської кампанії «Вишнева Україна». Автор: Наталія Шум’як (Тернопільський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді)

Вибір читачів за тиждень

Відео