Радник мера Кременця – друг Жириновського?

Днями у деяких інтернет-виданнях з`явилась інформація про дружбу одного з радників міського голови Кременця з лідером Ліберально-демократичної партії Росії Володимиром Жириновським. Перепало і іншому помічникові Олексія Ковальчука.

Новообраний міський голова Кременця, що на Тернопільщині, Олексій Ковальчук (відомий в народі як "Шериф", бо раніше працював у правоохоронних органах) призначив своїми радниками двох доволі одіозних осіб – колишнього "регіонала", близького друга Валентина Хоптяна Валерія Левченка та Дмитра Волошина, відомого своїми зв’язками з лідером Ліберально-демократичної партії Росії Володимиром Жириновським. Про це повідомляє khm.depo.ua, передає kremenets.pp.ua. Схожа інформація викладена і на сайті zz.te.ua.

Торік первинна організація Національної спілки журналістів України вже зверталась до народного депутата України Тараса Юрика та голови Тернопільської ОДА Степана Барни з приводу можливого призначення Дмитра Волошина на посаду заступника голови Кременецької РДА. Увагу громадськості тоді привернуло тривале перебування останнього в Російській Федерації (до 2004 року), де він нібито підтримував зв’язки з придворним кремлівським «клоуном» Володимиром Жириновським. Що стало мотивацією призначення на посаду радника особи з таким «темним» минулим і чи не стане Дмитро Волошин представником «п’ятої колони», поки невідомо.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео