Книгарня «Є» запрошує на презентацію «Мистецького фестивалю «Ї»

 

Сьогодні, 1 лютого, книгарня «Є» запрошує на презентацію «Мистецького фестивалю «Ї». Зустріч з організаторами та ініціаторами фестивалю розпочнеться о 17:00 в приміщенні книгарні на вул. Валовій, 5-9. Вхід – вільний.

Мистецький фестиваль «Ї» - вже традиційний триденний мистецький захід, що проходить в Тернополі щовесни. В його рамках тернополяни отримують змогу поспілкуватись із найвідомішими українськими митцями сучасності: письменниками, художниками та музикантами.

Цьогоріч організатори обіцяють ще більше несподіваних сюрпризів. Мешканців та гостей міста очікує 3 дні і 2 ночі в атмосфері виставок, презентацій та виступів відомих та молодих митців. В планах:

- презентації книг;

- прес-конференції;

- літературні читання;

- виступи музичних гуртів;

- виставки картин та фотографій;

- покази документального кіно;

- залучення максимальної кількості місць, які є культурними й туристичними об’єктами нашого міста.

- Ще коли був проведений перший фестиваль у 2013 році – було помітно, що молоді не вистачає культурно-мистецьких подій, як у місті так і Україні. – каже співорганізатор фестивалю Ігор Білик. – Молоді люди з захопленням сприймають можливість зустрітися вживу з улюбленими авторами та музичними гуртами. Для міста фестиваль «Ї» став майданчиком, де можна познайомитися, поспілкуватися, обмінятися ідеями та просто відпочити. Тепер я можу з впевненістю сказати, що теперішня молодь читає, читає багато і з задоволенням.

На сьогоднішньому заході буде презентовано новий сайт, оголошено дату проведення та перших учасників фестивалю. Модеруватиме зустріч Юрій Матевощук.

Медіа-партнери заходу - тижневик «Український тиждень» та інтернет-видання «Терен».

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео