Прокуратура затвердила та передала до суду понад 80 обвинувальних актів стосовно обвинувачених за вчинення тяжких злочинів

 

Прокуратурою області упродовж минулого року здійснювалось процесуальне керівництво у 83 направлених до суду кримінальних провадженнях, що розслідувались слідчим управлінням головного управління національної поліції в області.

Зокрема, на розгляді суду перебуває кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Борщівському районі у вересні 2015 року.

Досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий житель, керуючи власним автомобілем, вчинив наїзд на неповнолітнього пішохода. Від отриманих травм підліток помер. Водій, щоб приховати цей злочин, вивіз його тіло у кар’єр та закопав.

У результаті проведених слідчих дій правоохоронці виявили тіло неповнолітнього в піщаному кар’єрі неподалік села Мушкарів Борщівського району, а також встановили та затримали підозрюваного.

За клопотанням прокуратури суд обрав винуватцю ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Кримінальне провадження перебуває на розгляді у Борщівському районному суду. Державне обвинувачення підтримує прокуратура області.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео