Захисник ФК "Тернопіль": "При сприятливих умовах будемо у десятці"

 Досвідчений захисник ФК «Тернопіль» Сергій Атласюк розповів по початок підготовчих зборів до весняної частини сезону-2015/16: 

– Після тривалої паузи у понеділок, 25 січня, приступити до тренувань. Після короткого заняття у сауні пропарилися, а з вівторка розпочалися повноцінні тренування двічі на день. Всі засумували за роботою, футбольним м’ячем,  футбольним полем. Запропоновану тренерами роботу виконуємо з великим бажанням, сповнені сил та енергії. Сподіваємося добре підготуємося до другої частини сезону, адже попереду дуже важкі матчі.

– Навантаження одразу великі і десь, напевно, є бажання отримати трішки паузу?

– Йдучи у відпустку кожен футболіст отримав індивідуальні завдання, які повинен був виконувати. Тому коли почалися перші тренування, не було такого, що хтось відверто був до них не готовий. Всі підтримували спортивну форму, грали футбол, бігали, займалися в тренажерних залах, тому ввійшли в роботу, навіть особливо не відчувши серйозних навантажень.

– Сьогодні відбулося своєрідне заняття – футболісти займалися аеробікою. Чи не важко було у високому темі витримати годинне заняття?

– Ні, аеробіка – цікаве заняття, яке поєднує вправи на координацію, гнучкість та силу. З бажанням виконували запропоновані вправи, тим більше під музику. Настрій після таких занять тільки позитивний, тому футболістам цікаві такі заняття.

– Не секрет, що футболісти на підготовчих зборах найбільше полюбляють ігри. Чекаєте вже перших спарингів?

– Звичайно. Тренери сказали, що ще тиждень попрацюємо над фізикою, а потім будемо грати ігри. Зокрема, при сприятливих погодних умовах візьмемо участь у традиційному кубку ректора, також на нас чекають спаринги з професійними та аматорськими командами.

– У команді практично не відбулося кадрових змін. Мабуть, футболісти тепло зустрілися після великої паузи…

– Було приємно знову зустріти своїх колег по команді, скучили один за одним. Приємно, що у колективі залишилися практично всі гравці. Я вважаю, що в нас дуже хороша команда, якій під силу виконати поставлені завдання. Якісно потренувавшись, ми не лише виконаємо завдання залишитися в першій лізі, а й при сприятливих умовах будемо у десятці.

Джерело: gazeta1.com


 


 

Вибір читачів за тиждень

Відео