Компанія «Агропродсервіс» - школа новітніх європейських технологій і експериментальна база для західноукраїнських вишів

Тісна співпраця з вищими навчальними закладами  сьогодні стала хорошою традицією для колективу «Агропродсервісу». Тут щороку проходять виробничу практику та стажування вихованці спеціалізованих вишів Західної України.

Скажімо, у ці січневі дні у відділі кадрів компанії службові навики здобувають двоє четвертокурсників Тернопільського національного економічного університету – Наталя Добровольська і Дмитро Гайдай. Упродовж місяця вони, за словами менеджера з персоналу Людмили Даласюк, вчаться заповнювати особові справи, освоюють методи прийому і звільнення працівників з акцентом на соціологічну аналітику, формують архів документів тощо.

А у структурному відділенні «Росоховатець» уже другу виробничу практику проходить вихованець Тернопільського вищого професійного училища, майбутній зварювальник Борис Озімко. Директор філії Василь Рудик про нього найкращої думки і вже готовий взяти його на постійну роботу.

- Тільки упродовж трьох останніх років на базі нашого підприємства методику і секрети виробництва успішно освоювали студенти вищих навчальних закладів Тернополя, Львова, Кам’янця-Подільського, Бережан і Підгайців. Майбутні спеціалісти набираються необхідного досвіду, а кращим із них керівництво компанії пропонує місця праці у своїх структурних підрозділах, - резюмує заступник директора ПАП «Агропродсервіс» Петро Воробець.

Джерело: www.agroprodservice.com.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео