У Шумську завершуються роботи по реконструкції очисних споруд

Роботи по реконструкції очисних споруд у м.Шумську перебувають у завершальній стадії.

Мінусова температура повітря  в зимовий час дещо сповільнила хід виконання будівельно-монтажних робіт та відтермінувала введення їх в експлуатацію згідно попередньо запланованої дати.

29 січня 2016 року на території очисних споруд м. Шумськ відбулася виїзна нарада за участю голови Шумської райдержадміністрації Юрія Головатюка, Шумського міського голови Володимира Плетюка, директора КП «Шумськкомунсервіс» Миколи Яремчука, представника УКБ Тернопільської ОДА –  замовника будівництва Віктора Соколовського та представника підрядної організації.

Представники Замовника та Підрядника відповіли на ряд запитань голови райдержадміністрації Юрія Головатюка та Шумського міського голови Володимира  Плетюка, що стосувалися якості будівельно-монтажних робіт, відповідності їх вимогам проектно – кошторисної документації.

Головою районної державної адміністрації поставлено категоричну вимогу до представників Підрядника та Замовника щодо активізації робіт по реконструкції очисних споруд у м. Шумську та їх завершенню і введенню об’єкта в експлуатацію у 10-ти денний термін. З даною пропозицією вищеназвані особи погодилися, вважаючи названий термін цілком реалістичним.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео