Хто вирішуватиме долю літніх кнайп у Тернополі?

Розміщення та облаштування літніх торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства погоджуватиме комісія з організації літньої торгівлі. Про це йдеться у рішенні виконкому міської ради "Про затвердження Положення про розміщення та порядок облаштування об'єктів літньої торгівлі в м. Тернополі".

На розгляд комісії суб'єкт господарювання подає заяву довільної форми на ім'я голови комісії з організації літньої торгівлі із зазначенням закладу ресторанного господарства, поруч якого пропонується розмістити літній торговий майданчик.

До заяви додаються:

копія дозволу на розміщення об'єкта торгівлі; ескіз естетичного оформлення місця облаштування та зовнішнього вигляду літнього торгового майданчика; схема розташування літнього торгового майданчика в масштабі М 1:2000 із вказаною площею літнього торгового майданчика; пропозиції щодо облаштування території, прилеглої до літнього торгового майданчика.

За додатковою інформацією суб'єкти підприємницької діяльності можуть звертатися в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, тел. 40 41 39.

Тернопільська міська рада

 

Вибір читачів за тиждень

Відео