Шахрай виманював гроші у тернополян

Десятки мешканців обласного центру потерпіли від шахрайських дій спритного афериста. Той, представляючись працівником інформаційного  інтернет-порталу виманював кошти у власників приватних фірм за розміщення реклами на  сайті.

Шахрай обходив приватні підприємства, та представлявся представником інформаційного інтернет-видання «0352». Пропонував на вигідних умовах розмісти рекламу на даному порталі. Подібні послуги лиходій оцінював від 100 до 400 гривень. Такі вигідні умови привабили багатьох тернополян. Люди не підозрюючи лихого, віддавали готівку у руки шахраю. Однак обіцяної реклами так і не дочекалися.

До Тернопільського відділу поліції почали надходити заяви від ошуканих краян.  Працівники поліції задокументували більше десяти таких звернень, однак потерпілих може бути значно більше.

Наразі особу підозрюваного встановлено, проводяться слідчі заходи. За фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження згідно статі 190ККУ – шахрайство.

Правоохоронці звертаються до громадян, які потерпіли від подібного шахрайства, повідомляти про це за телефонами у Тернополі (0352) 27-11-70, або 102 у будь який відділ поліції.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Фото з відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео